Ontdek het verschil

Roermond Heel

Bergman behandelingen

Over Bergman Beauty Care
Bergman Beauty Care biedt effectieve huidverzorging die voor 100% afkomstig is van Nederlandse bodem.

Het doel van Bergman Beauty Care is het bereiken van een optimale huidconditie met een stralende en jeugdige uitstraling.

Resultaat van Bergman Beauty Care: Van een gemiddelde huidconditie naar een onberispelijk stralende huid met een jeugdige uitstraling.

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Onderstaande behandelingen zijn ook te koop als cadeaubon!

Ga naar Bergman producten

5 stappen behandeling
In een behandeling van 60 minuten word uw huid niet alleen intensief gereinigd, u ontvangt ook een heerlijke massage en een masker aangepast op uw huidtype. Er word gewerkt met de intensieve producten van Bergman Beauty Care die zijn ontwikkeld door de Plastisch Chirurgische Bergman kliniek in Bildhoven. Speciaal voor u om uw huid in ballans en stralend te houden.

7 stappen behandeling
waarna het tweede intensieve special masker volgt en een ontspannende hoofdhuid massage.Daarnaast zorgen de intensive producten van Bergman Beauty Care voor een prachtig resultaat, wat u natuurlijk thuis voort kunt zetten door het uitgebreide huidverzorgingsadvies dat u krijgt.

Metamorfose treatment
Een ware metamorfose voor uw huid. Het direct li ftend resultaat geeft u een jeugdige uitstraling. Ideaal voor een avond uit, of in kuur verband een blijvend liftend effect.

Purification treatment
Reinigen en detox. Uw huid is diep gezuiverd, bruist van energie en is volledig ontdaan van alle gifstoffen. Ideaal voor de gecombineerde, onzuivere of vermoeide huid.
 
Relaxation treament
Pure ontspanning voor u en uw huid. Stress verdwijnt van de gelaatstrekken, de huid word rustiger en u bent zelf heerlijk ontspannen. Ook de fijne lijntjes krijgen aandacht en na een heerlijk warmte masker bent u weer helemaal tot uzelf gekomen.

Ervaar Bergman Beauty Care en maak snel een afspraak.