Ontdek het verschil

Roermond Heel

Pour Vous: de schoonheidsdokter voor uw huid!

Onderstaande vergoedingen uitgevoerd door Pour Vous kan (deels) worden vergoed door de verzekeraar. Dit is in uw polis terug te vinden.

Medische Camouflage: Camouflage therapie van o.a. pigment vlekken, littekens, spataders en acné.                                                                                                                                                                                                                            Couperose: Ontsierende adertjes, vlekjes en bloedblaasjes zijn eenvoudig weg te halen doormiddel van ons nieuwste apparatuur.
Definitief ontharen VPL: Derde generatie apparatuur in vorm van VPL (Variabel Pulsed Light), die de huid op een veiligere en prettigere manier behandelt met zo min mogelijk neveneffecten maar met een super resultaat voor lichaam en gelaat.
Elektrisch epileren: De specialist laat een minuscuul naaldje, ongeveer zo dun als het te behandelen haartje, in het haarzakje glijden om dit elektrisch te vernietigen. Na elke behandeling worden de haren zwakker en dunner waarna ze uiteindelijk verdwijnen. Geschikt voor blonde, grijze en rode haren.
Acne therapie: Wanneer we een behandeling voor een huid met acné uitvoeren, ziet u de acné verminderen, oude littekens vervagen en poriën verkleinen. De huid wordt rustiger en krijgt weer een fris en stralend uiterlijk.
Pedicure diabetes: Als diabetes patiënt is het verstandig u voeten te laten verzorgen. U kunt de behandeling vergoed krijgen via u zorgverzekering.