Ontdek het verschil

Roermond Heel

Acne behandeling

Wilt u ook graag van uw acne af? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van acne.

Waarom kiezen voor acne therapie bij Pour Vous Roermond en Heel:

  • Ruim 26 jaar ervaring, U bent dus verzekerd van kwaliteit
  • Eerlijk advies tijdens gratis acne intake gesprek
  • Behandeling voor dames en heren

Behandelingen voor acne

Voor iedere huid wordt een plan van aanpak op maat gemaakt.  We werken met diverse behandel methodes voor de acne en overgebleven littekens. Door middel van:

Jeugdpuistjes

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

Pubers, maar ook volwassenen

Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Deze kan psychische problemen geven. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen.

Zorgverzekering

Wist u dat het ook mogelijk is om Acne behandelingen te declareren bij de zorgverzekeraar? Pour Vous Roermond-Heel is in het bezit van de Anbos Acne specialisatie en is daardoor gecertificeerd met een AGB-code om behandelingen declarabel te maken bij uw zorgverzekering.

Wilt u meer weten over acné behandelingen? Wij geven u graag persoonlijk advies. Neem contact op met Pour Vous in Heel (0475 573 492) of Pour Vous in Roermond (0475 334 595).