Ontdek het verschil

Roermond Heel

Couperose

Couperose Roermond Heel

Wilt u ook graag van uw couperose af? Uw ouderdomvlekjes, steelwratjes, bloedblaasjes of spataderen xantalasme? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van couperose en huidoneffenheden.

Waarom kiezen voor camouflage therapie bij Pour Vous Roermond en Heel:

  • Ruim 26 jaar ervaring op het gebied van camouflage therapie, U bent dus verzekerd van kwaliteit
  • Eerlijk advies tijdens gratis intake gesprek over de hoeveelheid behandelingen en het te verwachten resultaat
  • Behandeling voor dames en heren
  • Eventuele vergoeding via uw zorgverzekeraar

Behandelingen voor Couperose

  1. Behandeling met de apilus; met een naaldje worden de haarvaatjes gecoaguleerd middels thermolyse.
  2. IPL Skin, coaguleren van de haarvaatjes middels lichtflitstherapie.
  3. Camouflage therapie mbv. Camouflageproducten

Hulp bij huidafwijkingen Spataderen, wijnvlekken, geboorteplekken en andere littekens zijn vaak blijvende oneffenheden die behoorlijk hinderlijk kunnen zijn. Met speciaal hiervoor ontwikkelde producten kunnen huidproblemen worden gecamoufleerd.

Dit zijn producten die specifiek zijn ontwikkeld voor camouflage, zowel wat betreft houdbaarheid, slijtvastheid als vochtbestendigheid. Door de producten op de juiste manier te mengen, wordt de kleur verkregen die het best overeenkomt met de huidkleur van de cliënt. Een fixatie met poeder en/of een spray zorgt ervoor dat de camouflage niet afgeeft (waterproof).

Zelf leren camoufleren

Aangezien het om blijvende afwijkingen gaat en de camouflage niet definitief is, is het echter belangrijk dat je zelf vaardig wordt in het camoufleren. Pour Vous kan je daarbij helpen.

Zorgverzekering

Wist u dat het ook mogelijk is om medische camouflage te declareren bij de zorgverzekeraar? Pour Vous Roermond-Heel is in het bezit van de Anbos camouflage specialisatie en is daardoor gecertificeerd met een AGB-code om behandelingen declarabel te maken bij uw zorgverzekering.

Wilt u meer weten over couperose? Wij geven u graag persoonlijk advies. Neem contact op met Pour Vous in Heel (0475 573 492) of Pour Vous in Roermond (0475 334 595).