Ontdek het verschil

Roermond Heel

Littekenbehandeling

Wilt u ook graag van uw littekens en huidoneffenheden af?  Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van litteken en oneffenheden behandelingen. Heeft u last van huidoneffenheden als bloedblaartjes, vetbultjes, pigmentvlekken, couperose, gerstekorrels of een fibroom in bijvoorbeeld het gezicht? Dan kunt u bij ons terecht voor een gespecialiseerde Apilus behandeling.

Waarom kiezen voor litteken en oneffenheden behandelingen  bij Pour Vous Roermond en Heel:

  • Ruim 26 jaar ervaring op het gebied van huidverbetering, U bent dus verzekerd van kwaliteit
  • Eerlijk advies tijdens gratis intake gesprek
  • Behandeling voor dames en heren
  • Ons professionele team bestaat uit ervaren en gediplomeerde schoonheidsspecialisten op het gebied van huidverbetering
  • Kwaliteit en luxe zowel in de producten als behandelingen

Behandelingen voor littekens en huidoneffenheden

Dit is slechts een opsomming van de behandelingen die wij u kunnen aanbieden. Wij stellen graag samen met u een behandelplan op die speciaal op uw huid is afgestemd.

Zorgverzekering

Wist u dat het ook mogelijk is om medische camouflage tbv. Littekens te declareren bij de zorgverzekeraar? Pour Vous Roermond-Heel is in het bezit van de Anbos camouflage specialisatie en is daardoor gecertificeerd met een AGB-code om behandelingen declarabel te maken bij uw zorgverzekering.

Wilt u meer weten over littekenbehandelingen? Wij geven u graag persoonlijk advies. Neem contact op met Pour Vous in Heel (0475 573 492) of Pour Vous in Roermond (0475 334 595).