Ontdek het verschil

Roermond Heel

Ontharen

Ontharen Roermond Heel

Wilt u ook graag van uw ongewenste haargroei af? Geen stoppeltjes of ingegroeide haartjes meer, nooit meer scheren, harsen of epileren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden verschillende mogelijkheden aan op het gebied van ontharen.

Waarom kiezen voor ontharen bij Pour Vous Roermond en Heel:

  • Ruim 30 jaar ervaring op het gebied van ontharen, U bent dus verzekerd van kwaliteit
  • Eerlijk advies tijdens gratis intake gesprek over de hoeveelheid behandelingen en het te verwachten resultaat
  • Behandeling voor dames en heren

Behandelingen voor ontharen

Wij werken met de technieken elektrisch ontharen d.m.v. de Blend- en Diathermiemethode voor witte en donkere haren, de IPL (Intensed Pulsed Light) Inmiddels is er een derde generatie apparatuur ontstaan in de vorm van VPL (Variabel Pulsed Light), die de huid op een veiligere en prettigere manier behandelt met zo min mogelijk neveneffecten, deze is geschikt voor donkere haren.

Heeft u last van couperose of pigmentvlekken? De NORA VPL biedt u een totaaloplossing voor al deze ‘ongemakken’.

Zorgverzekering

Wist u dat het ook mogelijk is om IPL behandelingen/ Elektrisch Ontharen te declareren bij de zorgverzekeraar? Pour Vous Roermond-Heel is in het bezit van Anbos Ontharings Technieken en is daardoor gecertificeerd met een AGB-code om behandelingen declarabel te maken bij uw zorgverzekering.

Wilt u meer weten over ontharen? Wij geven u graag persoonlijk advies. Neem contact op met Pour Vous in Heel (0475 573 492) of Pour Vous in Roermond (0475 334 595).