Ontdek het verschil

Roermond Heel

Litteken behandeling

Microdermabrasie-ultrasoundbehandeling

Wat is MICRO-DERMABRASIE?
Micro-Dermabrasie is een veilige mechanische afslijping van de huid met behulp van micro kristallen. Met het Dermabrasie-apparaat worden effectief de dode huidcellen en eventuele onregelmatigheden en onreinheden verwijderd. Het is een super-peeling die een totale re-generatie van de huid bewerkstelligd.

Door de verwijdering van oude cellen uit de opperhuid wordt het lichaam gestimuleerd tot natuurlijke aanmaak van nieuwe jonge huidcellen. Tot voor kort werd deze methode alleen in klinieken toegepast maar nu is dit systeem ook via gespecialiseerde schoonheidsspecialisten beschikbaar.

Enzymen en ultrasound voor de huid.
Na de microdermabrasiebehandeling wordt door middel van ultrasound (geluidsgolven) op een eenvoudige manier enzymen, mineralen en vitaminen dieper in de onderste lagen van de opperhuid gebracht. Door het inbrengen van enzymen met collageen- en vochtelementen verzacht het huidreliƫf waardoor fijne rimpels vervagen en littekenweefsel een beter uiterlijk vertoont. Het ingebrachte co-enzym Q10 heeft een positieve werking op de omzetting van voedingsstoffen in bruikbare energie hetgeen van levensbelang is voor de celstofwisseling. Een stralend, jonger en gladder uiterlijk wordt hiermee bereikt.

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid, het probleem en de diepte van de rimpels.

Wat zijn de resultaten?
De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen thuis ondersteund worden met verzorgende preparaten die de huid re-generatie stimuleren.

Microdermabrasie-ultrasoundbehandeling In kuur verband worden de beste resultaten bereikt.

Zeker met ondersteuning thuis door de toepassing van speciale producten.

Een standaard kuur omvat 5 a 6 behandelingen met tussenpozen van ongeveer 1 week.

Het resultaat is een totale verjonging/vernieuwing van het huidoppervlak waarbij rimpels vervagen vlekken verdwijnen en de huid een nieuwe frisse en jeugdige uitstraling krijgt.