Ontdek het verschil

Roermond Heel

Volgende zomer zonder overbeharing?

Volgende zomer zonder overbeharing?
Laat nu eenmalig één oksel gratis flitsen! (deze aanbieding is voor iedereen die nog geen kennis heeft gemaakt met onze VPL behandelingen).
Start deze maand je VPL kuur en je kunt werkelijk volgende zomer definitief zonder overbeharing het strand op om de show te stelen!!!
Maak een einde aan de vaak langzame, lastige en pijnlijke manier van ontharen van o.a. benen, oksels, gezicht en bikinilijn. Met duurzaam ontharen behoren scheren, harsen, epileren en ontharingscrèmes definitief tot het verleden.
Ook voor mannen!
Ook een gladde, haarloze rug of borst behoort tot de mogenlijkheden.
NORA VPL methode
Nora VPL ontharen is het best toepasbaar bij een lichte huid en donkere haren. Met de technische hoogwaardige NORA VPL methode wordt in de haarfollikel licht omgezet in warmte waardoor de haarwortel duurzaam en veilig wordt vernietigd. Het NORA VPL apparaat wordt op het huidoppervlak geplaatst, waarna het gewenste huidgebied met opeenvolgende flitsen wordt behandeld.
  • Direct zichtbaar resultaat
  • Niet geheel pijnloos, maar veilig
  • Gezicht, armen, benen, borst, rug, oksels en bikinilijn

Vergoeding door verzekeraars mogelijk

NORA VPL ontharen in het gezicht wordt veelal vergoed, in sommge gevallen geldt dit ook voor lichaamsbehandelingen. Raadpleeg hiervoor uw ziektekostenverzekeraar of kijk in uw polis.
Actie! NORA VPL ontharen
Dit najaar geven wij je nog een goede rede om te beginnen met duurzaam ontharen!
Actie 1: 6x oksels ontharen dmv. NORA VPL ontharen voor maar €175,-
Actie 2: Onderbenen ontharen dmv. NORA VPL ontharen €100,- en de oksels GRATIS! (meerdere combinaties mogelijk onderbenen en bikinilijn enz.)
Gratis proefbehandeling met intake
Wanneer je nu een afspraak maakt voor een vrijblijvende intake, bespreken we de mogelijkheden en je wensen. We doen dan ook een proefbehandeling van één oksel zoals hierboven omschreven om je te laten kennis maken met het gevoel van VPL