Ontdek het verschil

Roermond Heel

Producten

Filteren

SCAR RETREAT SERUM

Krachtig Herstellend Serum

Verpakking: 15 ml

Dit unieke serum is een van de eerste producten die in samenwerking met de medisch specialisten van Bergman Clinics werd ontwikkeld om litteken- en huidherstel te bevorderen, de geïrriteerde en gevoelige huid te verzachten en rode huid verkleuring weg te nemen. Deze effectieve formule bevat Beta Glucan, het belangrijkste ingrediënt in de Bergman producten, in combinatie met drie vernieuwende bestanddelen speciaal voor littekenherstel (glycosaminoglycaan, glycoproteïnen en gistextract). In deze specifieke combinatie zorgen deze ingrediënten voor een spoedig en intensief herstel van littekens.

Het serum is vrij van parfum en wordt binnen enkele seconden door de huid geabsorbeerd, met een verzachtend effect vrij van irritaties. Het serum versterkt het natuurlijke verdedigingsmechanisme van de huid en stimuleert de productie van nieuwe, gezonde huidcellen. Daarnaast heeft Scar Retreat Serum een ontstekingsremmend effect, herstelt het de vochtbalans en zorgt het voor een zichtbaar elastische en gladde huid.

Gebruik:
Intensieve herstelbehandeling:
Scar Retreat Serum ’s ochtends en ’s avonds aanbrengen. Het beste resultaat wordt bereikt als op het serum een laagje Scar Retreat Crème wordt aangebracht.

Na een operatie:
Scar Retreat Serum aanbrengen op de huid rondom het litteken. Als het litteken geheel genezen is, kan het serum met masserende bewegingen rechtstreeks op het litteken worden aangebracht.